Nicolines hovedpine

Jeg er en 23-årig studerende, der bor sammen med to veninder.

Da det er min lejlighed, købte jeg forsikring da jeg flyttede ind, både en indbo forsikring og en personlig ulykkesforsikring. Da mine veninder flyttede ind, var vores indtryk at min indboforsikring dækkede alle vores indbo, da formuleringen på min forsikringspolice var at den dækkede husstanden.

Desværre viste det sig ikke at være tilfældet, da vi fik brug for forsikringen. Gemt i forsikringsvilkårene stod der, at forsikringen kun gjaldt jeg selv og min bofælle, så længe vi kun boede to på adressen. Boede vi flere end to bofæller sammen, gjaldt forsikringen kun mig. Altså ikke kun to af os, men kun jeg selv.

Fejlen var selvfølgelig vores egen, men det var ikke desto mindre irriterende at skulle finde ud af det på den måde, da vi troede at husstanden var dækket, som policen jo forskrev. Her var Gigga en simpel og nem løsning.

Som boligejer har jeg selv brug for en indboforsikring, men mine veninder, som begge er studerende, har egentlig bare brug for at få forsikret deres telefon, computer og cykel, plus en ulykkesforsikring. Jeg kan kun anbefale alle unge mennesker, som bor i bofællesskaber at kigge deres forsikringsvilkår godt igennem, og undersøge om jeres forsikring ikke kan gøres enklere og nemmere.

Skrevet af Nicoline, 23 år, der bor og studerer i København.

No Comments Yet.

Leave a comment