Hvad kan jeg forsikre ?

"Vi kræver hverken din førstfødte baby, eller at du underskriver med blod. Men fordi vi arbejder med forsikringer, vil vi selvfølgelig helst have, at du faktisk læser, hvad du betaler for."

Er der nogen krav?

Hvis du bor i Danmark, ejer et kreditkort og ikke har en massiv gæld er du godkendt. Vores mission er at hjælpe folk med at blive forsikret, uden at stille for mange krav. Vi stoler på at du gerne vil passe på dine ting, og det vil vi gerne hjælpe med.

Hvis nu jeg allerede er forsikret?

Har du i forvejen en i forsikring, så undersøg hvad du allerede er dækket for. Er din computer fx ikke dækket, kan du frit tegne den forsikring hos gigga.

Hvad hvis jeg tidligere har haft en forsikring?

Du kan tegne en forsikring hvis du ikke blev smidt ud af dit gamle selskab, fordi du har/havde en kæmpe gæld og/eller har haft en lang række skader på kort tid. Det mener vi ikke er urimeligt.

Fem muligheder

Mange forsikringer er designet til folk der er kommet på plads i livet, med villa, volvo og vovse. Når man er ved at finde sin plads i tilværelsen, har man ikke mange ting, men dog et par værdifulde ting. gigga har fem forskellige forsikringer, vi oplever at du har mest brug for: